tiistai 1. lokakuuta 2013

Syksyinen Vantaankoski

Pieta - Jatketaampas edelleen mun teksteillä, kun toi jäppinen ei oikein meinaa saada mitään aikaan. Tehtiin viime sunnuntaina vuoden viimeinen trippi Vantaankoskelle. Juuso oli jo käyny aikasemmin menneelle viikolla arkena. Mulla noi arkipäivät täytyy pyhittää vaan töille. Mulla oli ekaa kertaa messissä oma kela. Vapa ja siimat edelleen Juusolta. Oman yhdenkädenvavan hankin heti kun yhtä tiettyä vapaa tulee Ruotoon. Kuvassa myös itse sutaistu rumilusperho kesältä, jonka kylvin hienosti Vanttiksen pohjaan.


Oltiin puoliltapäivin koskella. Oli aika kylmä! Tuuli ei onneks ollu mikään kovin voimakas. Mä en oo koskaan ollu näin myöhään missään kalassa. Oli näpit aika jäässä. Hanskat oli kädessä aluks, mut onnistuin uittamaan ne vedessä. Ei enää jeesannu märkänä. :D Koskella ei ollut ihan hirveesti muita. Joitain virvelidudeja ja pari perhomiekkosta.
Vesi oli tosi kirkasta Vantaankosken vedeksi. Niin kirkasta, että kalojakin tuli bongattua. Kaks kirreä leikki toistensa kanssa ihan mun jalkojen juuressa. Seurasin niitä pitkään hullunkiilto silmissä uittaien perhoa naaman edessa, mut ne oli enemmän toisistaan kiinnostuneita... Oli mulla myöhemmin yks kalan kiinni, mut ihan vaan hetken. Tuli sentään jotain actionii. Hienosti se molskahti irti päästyään.

Muuta tapahtumaan ei sitten ollutkaan enää kummallakaan. Jonnekkin reiluun kuuteen jaksettiin olla. Varpaat alkoi olee aika jäässä siinä vaiheessa. Kuinkakohan paljon pitää yrittää tunkee vaatetta päälle tulevalle siikareissulle? Sellanen oli tarkotus toteuttaa vasta joskus lokakuun lopussa tai marraskuun vaiheessa. Mukava oli koskella käydä, vaikka olikin vähän viilee. Kivaa sunnuntaipäivän viettoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti