tiistai 4. maaliskuuta 2014

Laiskaa meininkiä


Blogi on nyt ollu hetken aikaa vähän talviteloilla. Samoin kalastukseen liittyvät jutut. No ei sisänsä yllättävää, nyt on talvi. Perhoja ollaan sentään välillä väsätty. Edellisestä kirjoituksesta on vierähtänyt muutama kuukausi. Vuosi on kerennyt vaihtua välissä ja ollaan me tässä keretty muuttaa uuteen kämppäänkin. Vähän isompaan, joka on mahdollistanut uusia juttuja. Nyt meillä on sidontakamoille ihan erillinen pieni valtakunta. Siitä varmaan kirjotetaan jossain vaiheessa lisää.

Jos tässä nyt muutenkin pikkuhiljaa pääsisi taas kunnostautumaan tän blogin päivittämisen kanssa. Lähiaikoina on tulossa muutama ihan jees juttu, joka varmaan antaa taas uutta innostusta kaikkeen. Nyt tulevana viikonloppuna lähetään Messukeskukseen pällistelemään GoExpon meininkejä.


Tän kuun lopussa lähetään risteilemään. Kalamies.com järkkää Kalastusristeilyn Baltic Princessillä.


Näitä odotellessa. Ollaan myös päästy ehkä askeleella pidemmälle Lapin reissun kanssa. Näyttäis siltä, että saadaan reissuun auto. Sehän meillä oli isoimpana ongelmana reissua mietittäessä. Kaikki muu vielä onkin sit ihan levällään! Siitäkin tullaan ihan varmasti vielä tässä blogissa jauhamaan kyllästymiseen asti.

Alimmat kuvat napattu TÄÄLTÄ & TÄÄLTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti