maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pikainen Vantaankoski

Pieta - Nyt on vuosiluvat Vantaankoskelle hankittu ja kausi voi alkaa. Juuso kerkes tekee kauden ekan reissun jo vähän aikaa sitten, mä vasta nytten. Lauantaina oli hyvä sää ja mukavasti aikaa ennen kun tuli lähtö Turkuun ja Kalastusristeilylle. Meil oli kahdenkäden setit molemmilla messissä. Alla Juuson uusin kela.


Mäkin oon vihdoin saanut koko setin kasaan. Ei tätä lauantain kalareissua voi kyllä mikskään kalastukseksi kutsua kun aika meni lähinnä heittoharjotteluksi. Myös Juuson osalta kun se oli mua opastamassa.

Mua hämää ihan hullusti se että alotin kakskätisellä harjottelun Kymijoella, jossa käytössä oli vähän järeemmät vehkeet. Niitä oppeja tuli hinkattua aika paljon ja nyt niistä on vaikee päästä eroon kun pitäis käsitellä vapaa pienemmillä ja hellemmillä liikkeillä. Onneks tässä on vielä aika monta kuukautta heinä/elokuuhun eli aikaa menettää hermonsa moneen kertaan ja harjotella ennen Lappiin lähtöä. Sen reissun jälkeen oon varmaan vuorostaan ihan pihalla kun suunnataan taas syksyllä Ruhalle. On se vaikeeta välillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti