perjantai 23. elokuuta 2013

Vantaankoski kesäkuussa

Kirjoittanut Pieta - Kesäkuun alkupuolella oltiin ekaa kertaa yhessä lähimestoilla eli Vantaankoskella. Juuso on kolunnu Vanttista vuosien ajan, mut mulle kerta oli eka. No yllättävää sisänsä, kun ei tota perhokalastustaustaa oo vielä paljonkaan takana. On tuolla koskella muuten tullu hengailtuu. Oltiin mestoilla jo aamulla.


Sää oli vähän pilvinen, mut eipä se haitannu. Ehkä parempi vaan. Miinusta säähän teki tuuli, jota olis voinu olla vähemmän. Tuntui että se vaan yltyi kokoajan. Oli vähän vaikee heittää. Ainakin mun.
Jossain vaiheessa iski karmee nälkä! Onneks Juuson äippä asuu ihan vieressä ja päästiin sinne syömään. Ruokatauon jälkeen sääkin oli kirkastunu. Käytiin lähikaupasta hakemassa vähän jälkkäriä koskelle...


Haha, oli pikkusen vaikee välillä hyppii keskellä koskee toisessa kädessä vapa ja toisessa tölkki. :DSiispä väliin täytyi ottaa juomanmittainen tauko.


Oltiin koskella iltaan asti. Vantaankosken luvat kestää 24h. Oltais voitu olla kauemminki, mut alko tulla väsy ja nälkä uudesteen. Poljettiin takas himaan. Tällä kertaa ei ollu mitään kunnon actionia. Juuso sai yhen pienen vihaisen hauen, joka lähti takaisin. Tää oli eka kerta kun mä en meinannu heittää vapaa pusikkoon "MÄ EN OSAA" tyylillä. :D Edistystä siis... Eikä Juuso ollu edes ihan hirveesti neuvomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti