tiistai 3. syyskuuta 2013

Elokuun vikat päivät Kymillä

Kirjoittanut Pieta - Oltiin ajateltu, et Juuso oli tehny tästä reissusta raporttia, mut sitä laiskottaa niin mennään sitten mun näkökulmasta taas. :D Perjantaina lähettiin kohti Kotkaa, kun duunit oli ohi ja intistä alkoi lomat. Käytiin hakemassa jälleen pikkubussi lainaan. Meijän lähtö vähän viivästy ja tultiin Ruhalle vasta pimeellä. Autoparkkiin, luvat kuntoon, makkarat/juomat messiin ja notskille. Illalla ei kalastettu ollenkaan. Muutama muukin heppu liittyi seuraan. Oli mukava rupatella notskin ääressä.Yö oli paljon viileempi kun viime kerralla, mut silti tarkeni vielä ihan hyvin. Heräiltiin kuuden maissa laittamaan kamoja kuosiin. Autoja Ruhalla oli aika paljon muitakin, mut rannassa ei pahemmin porukkaa.
Mulla jäi eka lasku kesken kun alko tulee niin törkee nälkä... Muutenkin tuntui menevän taas ihan päin persausta ja siihen viel nälkä päälle niin jihuu. Iski sellanen heikotus päälle, hyvä että vapa pysyi ollenkaan kädessä. Lähettiin ostaa Korkeakosken Kalastuskievarista aamupalaa ja kahvia. Se jeesas.

Tultiin taas takas Ruhalle. Mun ongelmana oli se, että ajattelin liikaa. Onks tää nyt sitä kuuluisaa naistenlogiikkaa? Olin kaks mennyttä viikkoa hionu heittotekniikkaa päässä ja yrittäny kelata miten heitot sais sujumaan. Ei olis kannatta, nyt heitot meni varmaan huonommin kun koskaan. Hetken venksaamisen jälkeen ne kuitenkin taas alkoi menemään jotenkin. Älä ajattele, tee... ja enemmän kroppaa messiin.Päivällä käytiin myös tsekkaamassa Siikakoski. Siellä oli tosi paljon porukkaa. Hassuu, kun mä jotenkin luulin että Ruha on aina se jossa on paljon ihmisiä. Näköjään joskus toisinkin päin. Oli kuulemma erikoisen hiljaista Ruhalla. Siikakoskella jouduttiin vähän venttailemaan.

Juusolla oli sidontakamat messissä. Ruhallakin joutui välillä vähän venaamaan, joten oli hyvää aikaa sitoa.


Illalla vedettiin viimeiset laskut Ruhalla. Mua alkoi taas väsyttää, mut oli silti parhaimmat laskut varmaan koskaan. Siitä tuli ihan hyvä fiilis. Ruhalla oli muutenkin ehkä siistimpää kalastaa illalla ku päivällä.
Lohet pomppi taas hienosta, mut yksikään ei tärpänny. Kenelläkään ei pahemmin ollu actionia. Oikeestaan ei oo ollu viimeiseen viikkoon. Eipä voinu mitään, mut kyllähän se vähän ärsytti. Muutenkin reissulla oli aika paljon vitutusta hahah... Mulle hermot meni osaamattomuuteen ja Juusolla rannareihin jotka jäi aina kiinni johonkin tai meni hienosti solmuun kun tuuli niin kovaa! Se oli jees, että ekaa kertaa käytin vain omatekemiä perhoja. Nyt niitä alkaa olee sen verran, että riittää. Ja oli kyl muutenkin kivaa, vaikka ärsyttikin välillä ihan huolella. Mun uus takki pääsi ekaa kertaa päälle kalahommiin ja Juusolla uusi vapa/siimat. Kattellaan millon pääsis uudestaan. Toivottavasti vielä tänä vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti