keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Purjehduspäivä 3: Jussarö - Hanko

Kolmantena eli myös viimeisenä purjehduspäivä heräiltiin taas aikaisin. Sää oli jokseenkin aurinkoinen ja näytti myös siltä, että tänään pääsisimme matkaan taas purjeiden kanssa. Aamupalat ja kahvit naamariin ja taas oltiin matkassa vähän yli kymmenen. Vähän jälkeen Jussarön sataman laitettiin purjeet ylös.

Tuulet oli hyvät ja matka sujui mukavasti. Pieta aloitti ensin ohjaamisen, mutta maisemien siisteys alkoi sekoittaa ajatuksia, jolloin Pietalle parempi paikka oli kannella kameran kanssa. Pietan uppoutuessa maisemiin ja kameraan, Juuso jatkoi styyraajana. Jone ja Pasi hoitivat taas navigointia ja samalla pitivät huolta purjeista.Matkalla näkyi armeijapoikia. Tai voi ne olla tyttöjäkin.


Määränpäähän eli Hankoon saavuttiin iltapäivällä. Vene kondikseen ja viimeiset rommipaukut käteen. Pasi antoi hyvää palautetta Juusolle tämän päivän suorituksesta ohjaamisessa. Pieta sai pientä ihmetystä pahoinvoinnittomuudestaan puuhailessaan veneen sisätiloissa aaltoilevalla merellä.
Tähän päättyi meidän matka. Jone ja Pasi jatkoivat omaa reissuaan vielä toista viikkoa. Ennen kotiinlähtöä kävimme tutkailemassa Hangon satama-aluetta, joka on ihan mukavan näköinen. Juuri kun purjehdukseen ja veneella oloon alkoi tottua piti se jo lopettaa. Ensikertaa odotellessa siis, toivottavasti sellainen vielä joskus tulee. Merella on mukavaa. Pieta ja Juuso kiittää venekuntaa hyvältä seurasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti