perjantai 14. marraskuuta 2014

Tyttötreffit Ruodossa

Pieta - Viime viikolla kasattiin Katrin kanssa muutamia perholikkoja yhteen facebookissa. Juttua alkoi tulla niin paljon, että oli jo vähän vaikeeta keskittyä töissä kun olis kokoajan halunnu olla vaan vastaamassa uusiin keskusteluihin. Alettiin heti sopia yhteisiä kalareissuja ja muita tapaamisia. Eka kalareissu on bookattu joulukuulle, toivottavasti ei oo ihan liikaa pakkasta. Muutamaa tyttöä tavattiin jo tällä viikolla perhonsidonnan merkeissä. Katrin kautta saatiin järkättyä meiningit Keskustan Ruodossa.

Veera tuli stadiin jo yhden aikaan. Oltiin Katrin kanssa steissillä vastassa. Hassua miten ensitapaaminen tuntui niin luontevalta. Ihan kun oltais kaikki tunnettu jo kauan. Ruodon harjoittelija Janne näytti meille muutamat mertsariperhojen ohjeet. Ihan kivaa saada rasiaan pari omaa mertsariperhoa. Oon joutunu lainaamaan Juusolta, kun itse oon keskittyny lähinnä haukiperhoihin. Niitä alkaa ollakkin jo aikamoinen kasa.
Hanna liittyi seuraan vähän myöhemmin. Myös hannan treffaaminen meni samalla kuviolla, ei vois kuvitella että nähtiin ekaa kertaa. Oli mukavaa nähdä muidenkin tyttöjen sitovan perhoja. Naureskeltiin että saadaankohan yhtään perhoa sidottua, vai meneekö koko aika vaan höpöttelyksi. Tais mennä vähän toistepäin. Meidän piti pohtia tulevia suunnitelmia, mutta kaikki oli niin keskittyneitä perhoihin, että suunnittelut jäi toiseen kertaan.


Likkojen treffaaminen oli siistiä. Kukaan meistä ei ole harrastanu perhokalastusta paria vuotta kauemmin, kaikki siis vielä aika aloittelijoita. Se varsinkin teki tapaamisesta mukavaa kun päästiin vähän jakamaan kokemuksia. Kun hengaa porukassa, jossa kaikki on kalastanut kauan, on aloittelijan vaikeaa saada tukea kunnolla. Muut hoitaa hommansa kunnialla ja itse on ihan jumissa monen asian kanssa ja tuntee ittensä ihan huonoksi. Kauan harrastaneiden on myös välillä vaikeeta muistaa omaa aloittelija-aikaansa. Muiden vähän aikaa harrastaneiden kanssa on hauskaa pähkäillä ja oivaltaa uusia juttuja. :) Nyt nähtiin vaan tyttöporukalla, mutta joskus olis ihan kivaa jaksaa kokemuksia muidenkin vain hetken aikaa harrastaneiden kanssa, sukupuolesta riippumatta.

Kiitos Veera, Hanna ja Katri mukavasta päivästä ja illasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti