lauantai 28. tammikuuta 2017

Sidontaa Kotkassa

Parisen viikkoa sitten käytiin taas Kotkassa pistäytymässä. Jokatiistainen sidontailta oli hyvää viihdettä keskelle viikkoa osuneille vapaapäiville. Juuso kävi sitä ennen vielä täydentämässä omia sidontamatsku varastoja Kymi Shopissa. Illan teemana oli "maukas lohiputki" ja sidottajana Jani Keränen. Sehän sopi hyvin. Jani oli vähän huvittunut kun saavuttiin paikalle. Tän kyseisen perhon inspis oli nimittäin lähteny yhdestä mun perhosta... :D Viime vuoden viimeisen Kymipäivän jälkeen yks mun perhoista pääty Nikon taskuun ja nyt Jani oli sitten bongannu sen ja ottanu siitä idean. Haha.  Kuinkas sattukaan. Mun perhon nimi on "Victoria's Secret". Jani oli ihastunu sen väreihin. Myös sillä "alkuperäisellä" Victorias Secretillä on oma tarinansa...


Kesällä kun oltiin Norjassa, Niko oli sitonu perhon joka kuulemma oli ihan tyttöjen pikkuhousujen värinen. Mulle siitä tuli ekana mieleen Victoria's Secretin tuotteet. Mulla on esimerkiks yksi vartalosuihke, jonka purkissa on ihan samat värit kun siinä perhossa. Nikon perho jäi ekalla laskullaan sille tielle, joten sen täytyi saada jatkaja. Nyt mun perhorasiasta löytyy useempi vähän samantyyppinen perho. Värit suoraan just niistä Victoria's Secretin tuotteista... :D Siinä suuremmoinen tarina. Perhojensidonta ei edelleen oo mitään lempparipuuhaa mulle, joten en jaksanu raahata omaa penkkiä Kotkaan ollenkaan. Katoin vierestä kun äijät sito ihkun värisiä perhoja.

Pari päivään myöhemmin käytiin toisessakin sidontaillassa. Siellä jaksoin jopa jotain tehdäkin. YHEN lohiperhon. Kai tällä pärjää koko kesän..? On toi sidonta kyllä ihan liian vaivalloista pikkunäpertämistä mulle.


Myös meriperhojen rasiaa pitäis taas vähän päivittää... Ollaan parin kuukauden päästä lähdössä Juuson, Hannan ja Viljamin kanssa taas Gotlantiin. Ihan parasta. Kaikki on jo varattuna, nyt vain odotellaan. Aika kovat poltteet on jo sinne! Kiva seurata Gotlannin jätkien Instagram tilejä ja kasvattaa omaa kuumetta. :D Maaliskuussa sitten. Toivottavasti sitä ennen pystyy alottelee kautta jo täällä Suomessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti