tiistai 21. helmikuuta 2017

Messuja ja reissuja keväälle

Ollaan ylitetty reippaasti jo helmikuun puoliväli. Tää on onneks lyhyt kuukausi ja ens viikolla on jo maaliskuu, joka tarkottaa mulle kevättä. Eihän sillon vielä välttämättä kevät oikeesti tule, mut mä miellän sen jo kevätkuukaudeksi. Maaliskuussa alkaa kalastusrintamallakin taas tapahtua jotain. Jos kelit sallii ja töistä on sopiva sauma vapaata, olis tarkotus käydä kopasemassa Langinkoski. Myös merelle vois mennä pahimpia höyryä purkamaan, jos jäät antaa vähän enemmän tilaa. Juuso jo yritti käydä Helsingin edustalla pari viikkoa sitten, mutta kairalle olis sillon ollu enemmän käyttöö kun perhovalalle...

Maaliskuun puolenvälin tienoilla on taas jokavuotiset GoExpo messut. Ne on nyt vähän myöhemmin kun aikaisempina vuosi. Siellä olis taas tarkotus olla heilumassa Kymi Fishing Shopin osastolla, joka on tänä vuonna laajempi kun ennen. Messut on pe-su 17.-19.3. Ite oon paikalla näillä näkymin lauantain ja sunnuntain.


Messujen jälkeen ei tarvii odottaa kun vajaa viikko niin koittaa Gotlannin reissu! Apua, sitä onkin taas odotettu. Tällä kertaa oltiin matkan suunnittelussa ja varaamisessa todella ajoissa kahteen edelliseen vuoteen verrattuna. Odotusaika on siis ollu pitempi ja kalastuskuume on päässy kasvaa aika kovaksi. Toivottavasti tulee hyvä reissu, kelit on suotuisat ja kalat hyvin liikkeellä. Ei sais liian kovia odotuksia kasata kuitenkaan. Viime vuoden reissu meni niin nappiin, että ei välttis uskalla ees kaiken jatkuvan yhtä hyvin kun silloin.


Gotlannista palataan takaisin huhtikuun alussa. Sen jälkeen oliskin melkein heti Perhomessut Tampereella. Myös sinne olis kiva päästä, jos työt antaa periksi. Parina vuotena ollaan käyty siellä tyttöporukalla, eikä sitä enää oikein pystyis jättää välistä. Toivotaan siis parasta. Perhomessut on 8.-9.4 la-su, Ylöjärven liikuntakeskuksessa.


Tässä vaiheessa mennäänki jo niin pitkällä keväässä, et kalastuskausi on toivottavasti käynnissä jo kunnolla ihan täällä kotisuomessakin. Toukokuussa lähetään uudestaan Ruotsiin, just eilen tuli ostettua laivaliput. Majoituskin on jo varattu. Mörrum, täältä tullaan! Ai että, lohikuumetta on tässä kasvateltu jo pitemmän aikaa. Tää alkaa mennä jo ahdistuksen puolelle tää olotila. :D Kevät, tuleppas jo...


Sellasia suunnitelmia. Seuraavaksi täytyy alkaa suunnitella kesää! Kirjotin monta postausta syksyllä ja alkutalvesta siitä et ahdistaa kun ei oo päässy kalaan. Nyt se ahdistus on onneks alkanu unohtua ja tilalle tullu vaan odotus. Se saattoi olla hyväkin, että itsestä riippumattomista syistä joutu ottamaan iisimmin. Nyt kun taukoa on tullu väkisin, tuntuu kalaan pääseminen varmaan paljon spessummalta. Aikaisemmin kun on pystyny itse vaikuttaa enemmän omiin vapaisiin, on talven kalastustauosta tullu lyhyempi, eikä polte oo sillon kerenny kasvaa näin korkeeks. Toki siihen vaikuttaa myös kelit. Toivottavasti keväästä tulee odotuksen arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti