sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Helteinen viikonloppu

Helteet on (oli) täällä taas. Oltiin viime viikonloppuna meijän koko neljän hengen likkaporukan kanssa kalassa. Tai no, kalassa ja kalassa. Siinä vaiheessa helteet oli kerenny lämmittää vesiä monessa paikkaa jo paljon, joten viikonloppu meni pääasiassa mökkeillessä. Perjantaina treffattiin Hannan ja Veeran kanssa. Kumottiin pari pulloa viiniä ja istuskeltiin joenpenkalla. Käytiin me myöhään illalla vähän esittelemässä pinturia harjuksille. Seuraavana päivänä myös Noora liittyi seuraan. Ei olla piiiiiiitkään aikaan nähny koko porukalla.



Kuuma, kuuma ja viel kerran kuuma. Helle on ihanaa, mut ei kalastuksen kannalta. Myös lauantaipäivä meni enempi mökkihengailuna. Illalla lähettiin jokivarteen käppäilee ja kattoo, jos jossain viittis kalastaa. Osa kalastuspaikoista laittaa lapun luukulle, kun tulee kovat helteet ja vesi lämpee liikaa. Joissain paikoissa arvio täytyy itse tehdä. Meillä oli lämpömittari mukana, jolla seurailtiin veden tilannetta. Hyvin se oli noussut, mutta ei vielä hälyyttävälle tasolle. Sen mukaan tehtiin päätös missä ne muutamat vähäiset heitot heitettiin. 

Sunnuntaina pakattiin kamat ja sanottiin heipat. Vähän heitettiin ideaa, josko tänä kesänä vielä kerkeis tekee jonkun lappireissun yhdessä. Sen onnistumisesta ei oo vielä takeita, kun osalla alkaa kalenteri olla lomien osalta jo täytetty. Kiva on silti pohdiskella ja fiilistellä. Mä lähen reissuun huomenna. Ollaan tienpäällä kolme viikkoa, päämääränä Norja. Pitkästä aika pääsee olee reissussa noin pitkään. Kiitos lomautus, kiitos veronpalautukset, kiitos kesä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti