tiistai 10. maaliskuuta 2015

GoExpo 2015

Perjantaina aamupäivällä otettiin suunnaksi Messukeskus ja GoExpo. Messuista on tullut meille jokavuotinen perinne. Usein ollaan oltu paikalla yhtenä päivänä, nyt raahauduttiin paikalle kahdesti. Villit suunnitelmat oli lähteä messuilemaan jokaisena päivänä, mutta perjantain iltamenot otti veronsa ja lauantai jäi välistä. Kahdessa päivässä kerkesi kiertää koko messut ihan hyvin. Alla messutunnelmaa muutamien kuvien muodossa.
Niinkuin edellisessä postauksessa mainittiin, oli tänä vuonna metsästys, kalastus ja retkeily niputettu yhdeksi isoksi teemaksi, OutdoorExpoksi. Tätä osiota kohtaan oli aika paljon odotuksia, mutta valitettavasti jouduimme hieman pettymään. Tuntui että outdoor käsitti oikeastaan vain kalastuksen. No, se nyt ei sinänsä meitä haitannut kun kalatus oli kuitenkin se tärkein, mutta pikkusen jäi vaivaamaan esimerkiksi vaellusjuttujen puuttuminen.

Juuso testaili messuilla muutamaa eri vapaa ja siimaa, Pietakin uskaltautui muutaman heiton verran altaalle. Mitään ostoksia ei lähdetty hakemaan, vaikka aina tavaroita hipelöidessä tulee pieni polte uusien juttujen hankkimiseen. Messuista jäi hyvä fiilis kaikin puolin. Seuraavaksi Perhomessut Tampereella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti