sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Reissu lähenee

Vaikka reissujen venaus tuntuu välillä tosi riipivältä, on se odotus yks matkojen parhaita puolia sen ite reissun lisäks. Mä oon ainakin kunnon fiilistelijä. Kattelen kuvia, tutustun kohteisiin, etin netistä videoita, enkä meinaa pysyy housuissani kun aattelen että kohta mennään. Pari viikkoo enää. Aika tässä välissä tuskin käy pitkäks, kun ennen reissuu on vain yks päivä vapaata. Perhoja ei onneks tarvii enää sitoo. Rasiasta löytyy sopivasti kaikkee tarpeellista. Mahdolliset täydennykset kerkee sitoo sitten Gotlannin tylsällä lauttamatkalla.
Lankkarin jälkeen ollaan käyty kerran jo Lauttasaaressakin. Tyhjä reissu, mut ihan kiva oli päästä kalaan. Nää pari viikkoo on nyt niin kiireisiä, et taitaa kalastus jäädä vähemmälle. Viime kevään reissun rapsan kuvineen löytyy TÄSTÄ. On kyllä niin kivaa lähtee. Hetki pois töistä ja kaikesta muustakin. Kahden viikon päästä ollaan jo puoltoista päivää oltu koluumassa G:n rantoja Juuson, Hannan ja Viljamin kanssa. Loput porukasta eli Veera ja Antti, saapuu paikalle muutamaa päivää myöhemmin. Kolme kalastavaa pariskuntaa... :D

5 kommenttia:

 1. Kävin kurkkaamassa tuon viime vuoden reissun ja silmään osui kuva joka otettu auton sisältä. Etupenkkien välissä näppärä vapateline jolloin saa vavat kokonaisena auton sisään. Vai saako? Kukahan tuota valmistaa ja mistä voisi ostaa? Ruoko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistajasta ja ostopaikasta en osaa sanoa, kun on Viljamin ja Hannan auto. Siinä on kaks telinettä, edessä ja takana. Max ysijalkaiset vavat menee ihan kokonaisena. :) Kymppi oli vähän liikaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Selvitetty! :D Merkki on C&F ja ainakin Meri & Metsästä saa. http://www.kalastajankauppa.fi

   Poista
 3. :-) Excellent service, Madam, thank You!

  VastaaPoista