maanantai 7. maaliskuuta 2016

GoExpo 2016

Mun messuviikonloppu alkoi aikaisella herätyksellä pe aamuna. Ennen messujen alkua piti vielä rakentaa Kymi Fishing shopin osasto kuntoon. Osa näytteilleasettajista oli aloittanut kasaamisen jo edellisenä päivänä tai parhaimmillaan parii päivää ennen. Kun oli sopivasti porukkaa, osasto rakentui muutamassa tunnissa eli ihan hyvin kerkes saada kaiken kuntoon vasta messujen aloituspäivänä. Oli ihan kivaa olla messissä jo rakennus/purkuvaiheessa. Mielenkiintoista nähä messuista tääkin puoli. Messut aukes kaikille klo 12.Tän vuoden messuille oli tullu ihan uus järjestys. Kaikki kalastusjutut oli sysätty ihan seinän viereen. Outdoor puoli oli muutenkin taas aika pieni, vaikka siitä povattiin parempaa kuin koskaan. Ite en ainakaan huomannu, että olis ollu yhtään sen isompi tai parempi kun aijemmin. Päinvastoin. Harmi. Golffareille, pyöräilijöille ja kuntopuolelle oli eniten tilaa. Kymi Fishing Shopin osasto oli ihan heittoaltaan vieressä. Se oli ihan kätevä mesta, kun pääs testailee vapoja ihan lähelle. Lauantaina ja sunnuntaina Miki Äikäs oli osastolla sitomassa perhoja.

Oli kiva huomata et edellisiin vuosiin verrattuna myös naisia oli enemmän liikenteessa ja porukka uskaltautu enemmän heittoaltaallekkin. Osan kanssa tuli höpistyäkin jotain. Musta tuntuu, että aikaisemmin kaikki ollaan vaan vilkuiltu salaa toisiamme. :D Muutenkin tuli juteltua ihmisten kanssa enemmän. Voisin väittää että se ei oo enää niin iso juttu, että mukana on myös naisia. Se on musta ihan hyvä asia. Samaa possee kaikki.

Lauantai oli messupäivistä vilkkain. Pe ja su oli vähän hiljaisempia. Mä onnistuin saamaan just messujen alla jonkun lopputalven flunssan joka vielä paheni päivä päivältä, mut muuten viikonloppu meni hyvin. Oli siistii tavata uusii ihmisiä ja morjestaa vanhoja tuttuja. Oli jännää nähä messuja vähän erilaisesta näkövinkkelistä kun aikaisemmin oon (perhomessuja lunkuunottamatta) ollu vaan messuvieraana. Muksa viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti