perjantai 21. lokakuuta 2016

Vieroitusoireita

Tää lokakuu on ollu omalta kohdalta tosi huonoo aikaa kalastuksen kannalta. Paljon duunia, vähän vapaapäiviä, muita menoja ja huonoja olosuhteita kalastukselle... Alkaa pikkuhiljaa kyrsimään. Viimeisten  Kymillä vietettyjen päivien jälkeen oon päässy vain kerran merelle. Sekin todella huonolla menestyksellä, josta ei jäänyt kyllä mitään mainitsemisen arvoista käteen. Haukiaika ei oo täällä päin vielä kuumimmillaan, eikä mertsarihommatkaan ihan vielä nappais. Olo on ihan tyhjä kun ei tiedä mitä tekis. Tän vuoden kalareissu kuvien kattelu ei yhtään auta tähän kalastuskuumeeseen. Lämmöllä muistelen kesän ekaa Norjan reissua. Samalla tuskailen Gotlannin kaipuun kanssa ja on ne muistot huonosta kesän Ruotsin reissustakin kultaantunu...

Jos siitä tuntuu olevan ikuisuus, että oon ylipäätään käyny kalassa, niin siitä vasta onkin aikaa kun oon viimeks jonkun kalan saanu. :D Tais olla viimeks heinäkuussa! Viimeisin Norjan reissu ei menny ihan toivotulla tavalla. Eikä operaatio Kymiläinen myöskään menny ihan nappiin. Viime kuukausien kalastus keskitty lähinnä loheen. Nyt olis aika siirtyy muihin lajeihin, mut ärsyttää kun tuntuu että aika ei riitä mihinkään. Myös viime syksynä oli samantyyppistä probleemaa, ehkä tää lokakuu ei vaan oo kalastuksellisesti parasta aikaa. Vasta marras/joulukuussa alkoi olla paremmat ajat haukien ja mertsarien suhteen.

Pientä odotusta on siis tulevaan kuuhun. Onneks siihen ei oo edes pitkä aika. Lemppari haukipaikka aukee taas kalastukselle ja mertsariakin pääsee ehkä paremmin tavoittelemaan. Suurin osa joulukuusta menee Thaimaan lämmössä. Tarkotuksena oli jättää kalastuskamat tällä kertaa kotiin, kun edellisellä Thaikku reissulla kalastus ei ollu hyvää. Tänään löysin kuitenkin itseni googlaamassa "Fly fishing Bangkok". Olishan se nyt hauskaa yhdistää taas kalastusta lomamatkaan. Varsinkin kun muuten aika tulee olee kortilla tän loppuvuoden.

1 kommentti:

  1. Juuson sutit kelpais kohta swedu leffoihin. Tv Nakki

    Pohjolassa kaik hyvin, hienoja kuvia ja zeniläistä viileyttä ihaillen. Ps. väärässä paikassa.

    VastaaPoista