sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Kerhoillassa Kotkassa

Viime tiistaina köröteltiin Juuson kanssa taas vaihteeks Kotkaan. Siitä kun kausi loppu onkin vierähtäny jo muutama kuukausi. Kaksi pitkää kuukautta ilman kunnon kalastusta on tuntunu todella ahdistavalta. :D Tätä aihetta oonkin käyny jo ihan tarpeeks täällä läpi... Tällä kertaa lähettiin Kotkan perhokalastajien kerhoiltaan. Ennen Kymin rantasaunalle siirtymistä, jossa kerhoillat järkätään, käytiin moikkaa Nikoa ja Tonia kaupalla. Äijillä oli meinigit päällä uudistetun nettikaupan kanssa. Nyt on uudet sivut kasassa!

Kerhoillassa oli kaks "ohjelmanumeroa". Ensimmäisenä lauteille pääsi Simmsin edustaja ja uudet tuotteet. Mukana myös jonkun verran naisten kamaa. Naisille on tulossa uusia malleja! Niiden näkemistä odotan innolla. Uusia kahluuhousuja tuskin tuun hetkeen hankkimaan, kun vihdoin oon löytäny sopivan mallin, mut uus kahluutakki kyllä kiinnostais ja kengätkin alkais pikkuhiljaa kaipaa päivitystä.
Seuraavasta setti oli Juuson ja mun vastuulla. Oltiin kertomassa Gotlannin mertsarikalastuksesta. Juuso pääasiassa hoiti kerronnan, mä olin koneen käyttäjänä. :D Jengi vaikutti olevan kiinnostuneita Gotlannista. Tarkotuksena oli vielä sidottaa yksi perhokin, mut aika loppui kesken. Ehkä joskus myöhemmin sitten.

Ollaan oltu seuran jäseninä nyt vuoden verran. Kovin monessa häppeningissä ei olla keretty käydä, tai tais itseasiassa olla vasta toinen rantasaunalla järkätty ilta missä ollaan oltu mukana. Kotkan perhokalastajat tuntu luontevalta ratkaisulta eri seuroja miettiessä. Siellä suunnilla ollaan paljon hengailtu ja porukkakin alkaa olla jotenkin tuttua. Monet seuran jäsenistä on keskittyny loheen ja taimeneen, ne on myös mulla ja Juusolle tärkeitä juttuja. Kiva kuuluu johonkin. Täytyy ens vuonna yrittää vähän enemmän päästä meininkeihin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti