torstai 30. marraskuuta 2017

Pari mertsariviikonloppua

Pari viimeista viikonloppua on päässy pitkästä aikaa taas vähän kalaankin. Hyvät et vapa pysyy ees kädessä kun tuntuu et on kalastanu niin vähän tänä syksynä. Pari viikkoo sitten oltiin porukalla Kotkan saaristossa viettämässä mökkiviikonloppua. Perjantaina Miksu tuli hakee mua, mentiin yhtämatkaa. En kuitenkaan päässy nauttii matkasta rennosti pelkääjän paikalla, koska Miksu päätti heittää naisen rattiin. Oli ollu edellisenä iltana pikkujoulut, u know... Käytiin hakee samalla matkalla Titti ja Jarno kyytiin. Toni odotteli jo satamassa. Päästiin perille just ennen pimeetä. Mä en oo pitkään aikaan ollu veneen kyydissä. Aaiii että, se tuntuu vaan niin kivalta kun pompitaan aalloissa. Illalla hengailtiin ja kumottiin "muutamat" juomat. Lauantaiaamun olo olikin sitten sen mukainen. Saatiin aamulla porukkaan vahvistukseksi Tuomo ja Mikko. Vaikka olot painoi päälle, lähettiin suht ajoissa kalaan.
Keli oli suht raju. Ei mikään ihan överi, on sitä pahemmassakin tullu oltua mutta sen verran siitä oli haittaa, että heittopaikat oli aika vähäiset. Kiva oli kuitenki saada ees vähän tuntumaa pitkästä aikaa. On se merellä olo aina vaan jotenki niin siistiä. Pimeen tullessa tultiin takas mökille syömään. Väsy tuli pikkasen nopeemmin kun edellisenä iltana. Kumma juttu. :D Sunnuntaina aamupäivästä lähettiin kohti kotia. Oli mukava reissu!

Viime viikonloppuna jatkettiin samalla mertsariteemalla. Hanna, Veera ja Noora tuli mun luokse pikkujouluhengessä. Lauantaipäivä vietettiin Itä-Helsingin rannoilla. Kiva oli nähdä tyttöjä sitten kesän Käsivarren reissun.
Kuten ehkä arvata saattaa, oli kumpikin reissu tyhjä. :D Toni kyllä kovasti lupaili, että joku tulee samaan sieltä saaristosta kalan. Toisin kävi. Ehkä vika oli kuitenkin hieman darraisissa kalastajissa. Myöskään tyttöjen reissu ei tuottanut tulosta. Jotain pikkunykyjä kuitenkin oli. Juuso oli meidän kanssa siellä samaan aikaan. Oltiin yhessä heittämässä yhtä hotspottia. Taidettiin osuu johonkin pikkuparveen kun molemmilla kävi joku näykkimässä perhoo. Toivotaan että talvi ei ihan vielä yllätä, vaan vielä joulukuun pääsis heittämään! Sit voi pari kuukautta opetella pitämään talvesta, ennen kun kausi taas jatkuu. Mä en oo vuosiin harrastanu mitään talviaktiviteetteja, mut nyt tän eräopaskoulutuksen myötä varmaan tarvitsee. Jospa sitä kohta osais taas keksiä talvellakin jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti