tiistai 14. lokakuuta 2014

Pietan slinkyt

Pieta - Jatketaan vähän haukiaiheella. Edellinen kalareissu Porvooseen teki sen, että haukihommat alkoi kiinnostaa enemmän. Kråkön jälkeen en oo päässyt kalaan, mut perhoja on tullu sidottua. Käytiin yks päivä Ruodossa shoppaamassa. Juuso haki mertsariperho tavaraa ja mä hankin haukiperhoihin tarvittavia matskuja. Viimeisimpänä mainuttuja ei oo aikaisemmin meidän huushollissa nähty.Shoppailureissulla Ruodossa Joonas antoi muutaman sidontavinkin ja oon myös tutkinut ohjeita netistä. Joissain ohjeissa sidonta tapahtui vain parista paksummasta kuitunipusta ja joissain nippuja oli paljon enemmän, mutta ohuempina tuppoina. Kokeilin molempia versioita. Saanen esitellä ensimmäiset slinkyni.
Värit on hieman yksipuolisia sattuneista syistä ja ne alkaa jo vähän kyllästyttää. :D Täytyy jossain vaiheessa hankkia uusia värejä. Itse olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka ainahan sitä löytää jotain petrattavaa. Vähän tuli ehkä innostuttua liikaa epoksiliiman kanssa parin yksilön kohdalla! Kuvat olis voinu olla vähän parempia, mutta hätähousuna päätiin pitää kuvaussession illalla, enkä odottaa valoisaa aikaa...

2 kommenttia:

  1. Hyviltä näyttää! Tänä syksynä itseasiassa Etelä-Suomessa eniten tapahtumia on tullut tuollaiseen "sunrise" väriin. Epoksin tilalle voi myös harkita UV-liimaa, helpompi kuivatella UV-valolla. Loonin liimasta ainakin itselläni on hyviä kokemuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! UV-liima on ollut kyllä mielessä. Epoksin kanssa on välillä aika säätämistä :D Nää ei oo vielä päässyt veteen. Toivottavasti pääsis nopeesti!

      Poista