maanantai 12. tammikuuta 2015

Sidontaa ja jäätävät heittotreenit

Pieta - Meillä oli taas pitkästä aikaa jätkien kanssa pienimuotoinen sidontailta lauantaina. Tällä kertaa teemana tais olla perhot Thaimaahan. Ei kellään meistä oo kokemusta sinne suunnille, joten perhot tuli väsättyä enemmän sillä fiiliksellä, että mikä näyttää kivalta ja vois ehkä sopia noihin vesiin. Perhoista lisää ehkä myöhemmin.


Me tosiaan nyt päätettiin, että otetaan kalastuskamat messiin. Tai no, edelleen on pieni varaus, jos kamat ei mahdu laukkuun. Sen voisikin tarkistaa tässä lähiaikoina, että ei tuu ylläreitä lähempänä reissua. :D Lähtöön on nyt kaksi viikkoa. Kiva vaihtaa hetkeks maisemaa täältä talvisesta suomesta. 

Sunnuntaina käytiin tekemässä pikaiset heittotreenit ulkona. Lumimyräkkä helletti hetkeksi sen verran, että uskals lähtee vispaamaan. Eihän siitä hirveesti mitään tullu kun sormet jääty samantien. Oli varmasti taas jengillä ihmittelemistä kun pari tyyppiä heittelee lumihangessa. Kukaan ei sentään tullu kyselee mitään!Meillä oli vain yksi vapa messissä, Juuson Guiden Reaction. Vapaa on yritetty saada Juuson käteen sopivammaksi sorvaamalla. Kahva oli alkuun tosi paksu. Nyt alkaa tuntuu jo paremmalta. Kumpikaan ei kuitenkaan ole ihan sinut ton vavan kanssa, joku siinä mättää. Täytyy vielä testata muilla siimoilla ja jos se ei tuo onnea, niin täytyy ehkä laittaa vapa kiertoon. Kaikki vavat ei vaan sovi kaikille.

Kuvattiin pari videopätkää heitoista. On aika karuu nähdä omia heittoja, ihan hirveesti sähläämistä! Olin ihan järkyttyny. Kiva kattoo omia töksäytyksiä Juuson sulavien heittojen jälkeen. No, se tekee ihan hyvää. Ainakin pystyy sit parantamaan kun on nähny miten menee. Vähä pitää yrittää seivailla, kun kyseessä ei ollu tuttu ja turvallinen vapa. Videokin on aika karu, mut antaa mennä. Ei olla kumpikaan pahemmin kuvattu videoita aikaisemmin ja tää on toka kerta kun mä yritän kasta tällästä klippiä. Antakaa armoa. :D Kannattaa klikkaa HD.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti