sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Tuntemattomille vesille

Huomenna on lähtö lämpöön, kirkkaille mutta todella tuntemattomille vesille. Meillä ei ole mitään hajua, mitä reissun kalastusosio tuo tullessaan. Ei edes tiedetä pääseekö siellä kunnolla kalaan. Kohteita on kolme, joten luulisi että ainakin jossain onnistuu. Viimeiset viikot ollaan sidottu erilaisia perhoja, molemmilla alkaa olla rasiat täynnä. Saatiin myös vapojen kuljetus ongelma ratkaistua lainaamalla niin iso laukku, että vavat sujahtaa sinne ihan heittämällä. Alkuun meinasi paniikki iskeä, kun yritettiin mahduttaa vapoja omiin laukkuihimme...


Tavallaan on aika hauskaa lähteä kohteeseen, josta ei ole mitään ennakkotietoja. Pääsee ainakin itse pähkäilemään ja hajoilemaan tyhjän pyyntiin. Innolla odotetaan raportoimista reissun jälkeen. ison laukun lisäksi lainassa on actionkamera. Toivottavasti tulee hetkiä, joita on siistiä ikuistaa videomuotoon.

Ei olla käyny ollenkaan vuodenvaihteen jälkeen kalassa. Päätettiin pitää pientä talvitaukoa. Tuntuu että näin talvella kalastaminen on vähän sellasta itsensä kiusaamista. Kohta on kuitenkin taas kevät ja kausi saa alkaa ryminällä. Kun kalastuksesta on tullut hieman taukoa, tulee tämä reissu todella tarpeeseen. Juuso odottaa kovasti ensimmäista salttireissuaan ja Pietan haave bikinit päällä kalastamisesta pääsee toteutumaan.

YouTubesta löytyi jälleen siisti video Thaimaasta. Tämä tosin ei ole lähelläkään meidän mestoja, mutta täytyy toivoa että reissu toisi mukanaan jotain tän tyylistä. Fingers crossed!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti