tiistai 21. maaliskuuta 2017

Messuviikonloppu - GoExpo 2017

Taas on yhet expot koluttu läpi. Tänä vuonna messut oli vähän totuttua myöhemmin. Täysin samaan aikaan Ruotsissa järjestettävän Sportfiskemässanin aikaan. GoExpo alkoi jo perjantaina, mut ite pääsin messiin vasta lauantaina. Messut on mennyt joka vuosi huonompaan suuntaan, mut tänä vuonna outdoor puoli oli mun mielestä sijoitettu paremmin, kun esim viime vuonna. Se oli tuotu vähän keskeisemmälle paikalle, eikä sysätty messuhallin pimeimpään nurkkaan. Viime vuonna kaikki kalastukseen liittyvä oli tosi huonolla paikalla, nyt ihan hyvin näkyvissä.

Kymi Fishing Shopin osastolla oli uudet G.Loomis Asquith vavat testattavana. Miki oli paikalla esittelemässä niitä. Moni kävi uutta vapaa testaamassa ja kehui sitä kovasti. Pari vapaa tais saada uuden kodinkin messujen jälkeen. Itekki pääsin vapaa pikaisesti testaamaan.  Messuilla heittäminen on aika karmeeta. Jengi tuijottaa ja allas tuntuu luonnottomalta paikalta heittää. Menee koko pakka ihan sekasin. :D Ja tuntuuhan seki aina ku edellisesta heittokerrasta oli kertyny useempi kuukausi. Edellinen kerta oli Ruhalla syyskuussa. Aika hakevaa meininkiä.
Muutama tyyppi kävi osastolla tervehtimässä ja esittelemässä ittensä blogin seuraajaksi. Se on aina tosi hämmentävää, koska mä ainakin pidän tätä blogia ihan omaksi ilokseni, enkä muista et jokuhan tätä sattaa joskus lukeakin. Hämmentävää, mut samalla kivaa. Kiitos teille, oli mukava jubailla.

Vaikka messuilta oli muutamat isot näytteilleasettajat jääny pois, oli siellä tarjonta kuitenkin ihan sama kuin ennenkin. Kalastuspuolella siis. Retkeilyosiolta olisin jälleen toivonu vähän enemmän, se on joka vuosi mennyt suppeemmaksi... Ehkä sitä tarjontaa löytyisi enemmän Erämessuilta? En tiedä, en oo koskaan käyny. Golf oli kasvanu taas entisestään ja myös pyöräily oli aika isosti edustettuna. Niitä ei voinu kiertää, kun vei niin ison osan hallia. Fitness lava piti käydä pikaisesti tsekkaamassa. Sieltä on aina hyvä hakee motivaatioo perseenkasvatus projektiin. :D Liikaa ei saa kuitenkaan kyykkää, et mahtuu Simmsin S-koon kahlureihin. Kuva&Kamera jäi tällä kertaa kokonaan katsomatta. Se vähän unohtui. Mä toivoisin, et GoExpo sais vähän uutta nostetta. Sieltä kuitenkin löytyy kaikki omat harrastukset, kalastus, salihommat, retkeily ja valokuvaus. Tai muuthan siellä oli ihan hyvin edustettuna, mut kalastuspuoli kaipais kyllä vähän uutta poweria. Mukavaa oli kuitenkin messuilla taas olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti