lauantai 28. lokakuuta 2017

Kymijoella tapahtuu

Eräopasopiskelijan elämä on ollu aika hektistä tässä viime aikoina! Reissuu pukkaa sateisiin lähimettiin, on kaikenmaailman koulutuksia ja joitan asiakaskeissejäkin jo. Kalaan ei oo kerenny kertaakaan sen jälkeen kun Kymillä loppui kausi. :D Pikkasen alkaa rassaa kun poltetta olis mut onneks on tullu sentään jotain muuta tehtyä kalastuksen parissa. Kotkassa on tullu vietettyä aikaa vaikka virallinen kalastuskausi onkin tullut päätökseen. Muutama viikko pakkasin kamerani mukaan, hyppasin junaan ja menin räpsimään muutamat kuvat Kymi Fishing shopin järkkäämästä Asquith päivästä. Vesi oli hiton korkeella, mut kyllä siellä jotain nykyjä äijillä tais olla.

Seikkailut Kymijoen rannalla jatkui taas tän viikon maanantaina. Meillä on koulusta tällä hetkellä etäviikko, jonka sai halutessaan myös käyttää työharjotteluun. Mä valitsin sen vaihtiksen ja lähin muutamaks päiväks kattelee Kymi Fishingin meininkejä. Kylmänä tiistaisena aamuna porukka kokoontui heti aamusta Ruhan laavulle mun nokipannukahveille. Siitä lähti käyntiin Superpäivä. Vaikka aamusta oli vähän sellanen fiilis et kuka helevetti raahautuu noin aikasin aamusta hyiseen keliin ylös, niin heti kun jokirantaan pääsi, kyllä sen muisti että miksi. Koko päivä oli todella kaunis. Aurinko paistoi, kaikki oli kasvit oli huurteessa ja joen pinnalla kaunis usva.


Oli kiva morjestaa tuttuja naamoja. Oli myös ihan mielenkiintoista olla seuraamassa Kymi Fishingin toimintaa. Aika pintapuolinen raapaisu tää harjottelu oli, mut tulipahan ainakin jonkin sorttinen ensipuraisu. Vaikka mulla on koulutuksen jälkeiset ajat vielä iiiiihan auki, niin kyllä mä varmaan jotenkin yritän soluttautua kalastusmatkailun pariin jossain vaiheessa. Katsotaan mitä elämä tuo tullessaan. On muuten outoo ajatella et tää vuosi alkaa kohta olla jo ohi... Tai joo, onhan täs vielä pari kuukautta, mutta jos ne menee yhtä nopeesti kun koko tää mennyt syksy niin kohtahan mä havahdun siihen että on kesä ja koulutus päätöksessään. Hurjaa. Jossain välissä pitäisi näytötkin suorittaa. Yksi idis mulla on jo, siitä lisää myöhemmin jos saan sen onnistumaan! Liittyy kalastukseen, ylläripylläri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti