perjantai 12. kesäkuuta 2020

Kesäpäivä kelluen

Keskiviikkona pakattiin Henen kans autoon taas sekalainen setti harrastusvälineitä ja lähettiin kimppakyydillä kalahommiin ja golfkentälle. Tää on ollu ihan hauskaa yhdistää meijän harrastuksia ja pientä kotimaan matkailua tällein. Meijän "ralliautoon" (sportti Fiestaan) menee just golfbägi ja mun kalastusromppeet kellurengasta myöten. Kumpikin näkee kivoja harrastuspaikkoja, eikä tarvii ajaa yksin. Henen mennessä puuhailee omia juttujaan, me treffattiin pitkästä aikaa Hannan ja Veeran kanssa. Noora ei töiden takia tällä kertaa kerenny messiin, mut ei oo enää kun pari viikkoo kun mennään kalaan pitkästä aikaa koko porukan voimin.  



Ihan jäätävää miten aika kuluu. Hannan ja Veeran kans pohdittiin yhteisiä reissuja ja muita juttuja.  Päiviteltiin sitä, et miten aika menee niin nopeesti. Meijän yhteisestä käsivarrenkin reissusta on jo kohta kolme vuotta. Saatika sitten siitä ku oltiin ekan kerran porukalla kalassa. Siitäkin jo kohta kuusi vuotta. Vuonna 2015 tehtiin enemmänkin yhteisiä reissuja. Välillä koko porukalla, välillä eri kokoonpanoilla. Hauska vuosi. Vuodet 2014 ja 2015 oli ne, jolloin ainakin ite opin ihan hirveesti kaikee, vaikka harrastuksen alotinkin jo parii vuotta aikasemmin. Noiden vuosien aikana tuli just kokeiltuu kaikenlaista, mistä edellisessä postauksessa mainitsin. Sen jälkeen ne omat kiinnostuksen kohteet rupes muokkautuu enemmän ja reissuista pääasiassa tuli lohi/mertsaripainotteisia. Toki välillä hieman muutaki.



Suomen kesä on kyllä ihana. Varsinkin alkukesä kun täällä etelässäkin on valoisaa melkein koko yön ja kaikki on kauniin heleän vihreää. Jokainen solu nauttii ihan kybällä kaikesta. Vietettiin mukava päivä yhessä rennosti kalastaen. Illalla ei olis malttanu lähtee, mut meillä oli Henen kans muihin verrattuna vielä vähän pidempi kotimatka edessä. Kiitos Hannalle ja Veeralle seurasta. Parin viikon päästä sitten treffit uusiks! Alin kuva Hannan ottama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti