torstai 11. syyskuuta 2014

Guideline Exceed

Pieta - Pari postausta takaperin puhuin uuden lohikepin hankkimisesta. Ens viikolla suuntana Kymijoki, joten tähän saumaan se olis ihan hyvä hankkia. Kun palkka napsahti tilille, marssin duunin jälkeen toista työpaikkani lähimpään olevaan liikkeeseen, Spey Claveen ja kotiutin itselleni uuden vavan. Olin jo aikasemmin miettinyt minkä kepin tahtoisin. Päädyin Guidelinen Exceediin 13'7 9/10. Siitä oli ihan hyviä arvosteluita netissä, eikä vapa ollut hinnalla pilattu. Nimenomaan tästä hinta/laatu suhteesta olin kuullut positiivista palautetta.

Käytiin eilen tekemässä muutamat testiheitot Silvolan tekolammikolla. En oo näissä vertailuissa mikään expertti, enkä osaa kertoa mikä vavassa oli erityisen hyvää jne, mutta ihan mukavalta/helpolta tuntui heittää. Se taitaa olla se tarkein asia. :D Juuso teki vertailuheitot myös Guiden LXillä ja kertoi sen olevan hieman kevyempi ja nopeampi. Tuntui jännältä heittää pitkästä aikaa upposiimaa. Edellisistä kerroista on vierähtänyt vuosi. Silloin tuli vedettyä muutama raivaritkin, kun ei millään meinannut onnistua... Olis ehkä pitäny aloittaa treenaaminen vähän kevyemmillä vavoilla ja eri siimoilla. Eipä mahtanut mitään, kun ekat heitot kakskätisellä tuli tehtyä just Kymillä.

Oon ihan fiiliksissa uudesta vavasta ja odotan jo että pääsen ens viikolla sen kanssa joelle! Odotuksen kalan saamisesta on aika alhaalla, mut on mukavaa lähteä taas pois ihan kotikulmilta. Ruhan pomppivat jättiläiset on niin siistejä. Se pitää homman mielekkäänä, vaikka yksikään ei olis perhoista kiinnostunut.

2 kommenttia:

  1. Olen itse pohtinut samaisen vavan hankkimista. Vapa oli ilmeisesti myöhemmin mukana Kymijoella, minkälainen tuntuma siitä jäi - oliko kannattava ostos (ja kannataisiko sellainen hankkia...)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli siellä mukana! Mun mielestä oli kannattava ostos, ainakin hinta/laatusuhde kohdillaan. :) Voin suositella. Ite tykkään että vapa on sellanen "tunnokas". Oon heittäny myös Guiden LXillä ja se on vähän kevyemmän tuntuinen, mutta toisaalta taas tunnottomampi.

      Poista