maanantai 24. elokuuta 2015

Kelit kuumenee & vedet vähenee

Viikonloppuna oltiin Juuson kanssa taas pienen tauon jälkeen joella kalastamassa. Edelliset pistot on suuntautunu merelle tai lammelle. Myös Hanna ja Viljami oli tulossa samaan osoitteeseen. Me lähettiin ajamaan jo pe iltana kun seuraavan aamun aikainen herätys ei kauheesti hotsittanu. Team Huhtalat tuli paikalle la aamuna ja aika nopsaa sen jälkeen oltiin jo kalassa. Kamoja kasatessa sain taas huomata että jotain puuttuu. Pakkaus himassa tapahtuu nykyisin aika rutiinilla, ehkä liiankin. Molemmat haalii tärkeitä tavaroita kasaan ja sitten vaan toivotaan että kaikki on mukana. Matkalla sanoin Juusolle että ihan saletisti jotain jäi himaan. "Kunhan vavat ja kelat on mukana niin kyllähän sillä jo pärjää". No mitäs jäi... Mun vavat. Hyvin vedetty. Onneks autoon oli jääny joltain aikaisemmalta reissulta yks vitosluokan setti, joten hätä ei ollut tämän näköinen.

Niinkuin jo otsikosta voi päätellä, oli keli aika helteinen. Tais olla eka kerta tänä kesänä kun pystyi kalastaa t-paidassa ja vain yhdet pitkiksen kahlureiden alla. Myös vesi oli suht lämmintä ja tosi matalalla. Viljami kertoi että ei oo koskaan nähny tuolla vettä noin alhaalla. Ainakin potentiaalisten monttujen bongaaminen oli helpompaa, mutta muuten tuntui kyllä vähän nihkeeltä. Keli oli niin kuuma, että iltapäivästä oli pakko lähtee vähän huilimaan.
Vähän myöhemmin illalla jatkettiin taas kalastusta. Aikaisemmin oltiin oltu koko porukan kanssa samassa paikassa, mut nyt jakauduttiin pareiksi. Me Hannan kanssa bongattiin yhdestä mestasta vähän isompia kaloja, jotka möyräs siististi pinnan alla. Ei kuitenkaan saatu niitä ottamaan perhoon. Samassa paikassa nähtiin myös yksi majava. :D Illan pimetessä kokonnuttiin taas yhteen paistaa makkaraa ja hengaamaan. Koko päivänä ei kenellekkään tullu mitään mainittavia onnistumisia. Sama jatkui myös seuraavana aamuna. Pientä taimenta riitti, mutta siis oikeesti niin pientä että ei siitä kauheesti jaksanu innostuu tai ees viittiny ottaa kuvia. Kaikilla oli kuitenkin toiveissa edes vähän isommat kalat. Ne oli nyt jossain tavoittamattomissa. Se aiheutti pientä turhautumista, mutta muuten oli kyllä mukavat pari päivää. Tattista vaan matkaseuralle!

Ps. Blogi täytti muutama päivä sitten 2v. Kaikkee kivaa on mahtunu näihin pariin vuoteen ja kun vanhoja raporttitekstejä selaa, on kiva huomata miten paljon on oppinu. Vielä on opittavaa, mut kehitystä on kuitenkin tapahtunu ja se on ihan piristävää. Alkuun tuntu että ei tästä voi tulla oikeesti mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti