keskiviikko 19. elokuuta 2015

Likat kellumassa

Lapin reissun jälkeen on kalastukset vähän jääny. Töihin paluu ja muut jutut on vieny niin paljon aikaa että ei vaan oo kerenny kunnolla mihinkään. Suunnilleen viikko sitten käytiin Juuson kanssa heittää yks MP haukireissu, mut sitä ei jaksa laskee. Nyt menneenä viikonloppuna nähtiin taas pitkästä aikaa tyttöporukalla. Perjantaina heti kun tulin duunista himaan, pakkasin vikat roippeet autoon ja lähin matkaan. En oo kauheesti ajanu itekseni pitkiä matkoja, mut ihan hyvin selvisin. Mitä nyt välillä oli vähän tylsää kun oon tällänen hölöttäjä eikä ollu juttukaveria.

Oltiin samaisella lammella, jossa oltiin keväällä Juuson, Hannan ja Viljamin kanssa. Tää reissu oli tällä kertaa only for the girls. Mulla oli pisin ajomatka, joten tulin paikalle vähän myöhemmin. Perillä mua odotti kolme likkaa skumppapullon kanssa. Lähettiin heti kellumaan ja kalastettiin niin pitkälle kun vielä suinkin nähtiin jotain. Lammen vesi oli nyt kirkkaampaa kun aikaisemmin ja kalat vähän säikympiä, mut kaikki sai kuitenkin jotain.

Kun ilta meni pimeeksi, jätettiin kalastus ja alotettiin ruokahommat. Läheisellä notskilla syntyi hyvät mätöt. Ilta ja oikeestaan aikalailla koko yö meni tyhjennellessä viinitonkkaa ja kertoillessa kesän kalajuttuja. Joskus neljän pintaan havahduttiin siihen että hups, pitäis mennä ehkä nukkumaan. Veeralla oli kuitenkin seuraavana päivänä töitä ja illalla pitäis jaksaa valvoa. Noora ja Veera vetäytyi makuupusseihinsa, mutta mä ja Hanna päätettiin vielä lähtee kalaan. Joskus seiskan aikoihin aamulla mekin luovutettiin ja mentiin nukkumaan.

Aika nopeesti sen jälkeen kun me Hannan kanssa oltiin nukahdettu, soi Veeralla ja Nooralla herätyskello. Nyt puolestaan nää likat paineli takas lammelle. Aamupäivästä kokoonnuttiin taas yhteen "aamukahville". Iltapäivällä Veera ja Noora joutui sanoo heipat, mutta me jäätiin Hannan kans vielä muutamaks tunniksi kellumaan. On noi puronieriät kyllä hauskoja olentoja, vaikka ei ookkaan alkuperäisesti Suomen kaloja. Yksi taimenkin nähtiin.

Jälleen kerran meillä oli hauskaa yhdessä ja aika meni nopeesti. No eihän tää reissu ollu edes kovin pitkä. Mä laskin että siitä hetkestä kun starttasin auton kotipihasta ja kun taas lähdin takas himaan päin, oli aikaa kulunu tasan 24h. :D Olo oli hiukan tahmee kun piti lähtee taas ajaa, mut sitä ne kalareissut kai välittä teettää? Mukavaa oli, joten kaikki väsymys ja hedari oli kyllä ehdottomasta sen arvoista. Kuvapuolikin jäi vähän suppeeksi. Pieniä videopätkiä kuvattiin sitten senkin edestä.  Kasattiin oikea mestariteos meidän viikonlopun toilailuista...  Jos allaoleva video ei jostain syytä näy kunnolla, voi sen käydä kattomassa TÄSTÄ.  Kannattaa klikkaa HD.


2 kommenttia: